in opdracht2018-11-09T17:40:54+00:00

Jouw Droom-schilderij

Ben je op zoek naar een fotoschilderij van mijn hand? Waar jij uniek wordt geportretteerd? Samen gaan we op zoek naar een thema wat jouw persoonlijk verhaal benadrukt. Dat ga ik op mijn artistieke wijze vertalen die romantisch is, schilderachtig en als in een droomwereld. Natuurlijk wil je dat het qua kleur in je huis past. Daar kijken we samen naar.

Als het droom-schilderij over jouzelf gaat, neem ik eerst een foto van je. Maar het kan ook zijn dat je kinderen, familieleden, vrienden of je geliefde de hoofdpersoon zijn. Omdat ik ‘schilder’ in Photoshop kan daar van alles aan toegevoegd worden. Dat geeft jou de mogelijkheid om jezelf en je verhaal een uitstraling te geven die in de visuele werkelijkheid niet bestaat. Je kunt je fantasie dus helemaal de vrije loop laten en jezelf of jullie, in allerlei stijlen en omgevingen laten portretteren. Je droomverhaal kan zich afspelen in een kamer, stad of landschap, tenzij je meer aan een close-up dacht. Wordt je verhaal luchtig of juist diepzinnig of mystiek? Het kan allemaal. Ik maak een kunstzinnige vertaling van jouw wensen.

Het schilderen van jouw droom-schilderij, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het droom-schilderij klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een droom-schilderij op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een verhaalschilderij op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd droom-schilderij van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro ( inclusief 6% BTW). Een droom-schilderij van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Wil je een groter droom-schilderij, dan doe ik je daar een offerte voor. Spreekt een droom-schilderij van jezelf je helemaal aan, neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com

Engelkinderen

Kinderen staan vaak nog heel dicht in verbinding met hun engel. Daarom lijken het soms zelf ook echte engelen. In mijn portfolio zijn veel kinderen als Engel te zien. Wil je zo’n portret van je kind(eren) dan hebben we eerst een fotosessie. Dat is altijd een superleuk moment. Daarna ga ik met mijn digitale penseel de sfeer inschilderen.

Het schilderen van het engelportret, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het engelportret klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een engelportret op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een Engelportret op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond.

Een digitaal geschilderd engelportret van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro (inclusief 6% BTW. Een engelportret van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm, kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Wil je een groter engelportret, dan doe ik je daar een offerte voor. Zou je graag zo ‘n engelportret van je kind(eren) laten maken? Neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com

Een Engelschilderij voor je bedrijf

Een Engel-kunstwerk straalt verstilling, liefde en kracht uit. Het geeft een prettige, harmoniserende sfeer in een kantoor of gebouw.

Het schilderen van jullie bedrijfsengel, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het kunstwerk klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een kunstwerk op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een kunstwerk op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd verhaalportret van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro (inclusief 6% BTW). Een verhaalportret van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Zoek je een groter formaat werk dan doe ik je daar een offerte voor. Wil je zo’n kunstwerk voor je bedrijf? Neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com