Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/ireneverdoorn/public_html/wp-content/plugins/easy-translation-manager/includes/inc/class.easy_translation_manager.php on line 441
in opdracht - Irene Verdoorn
in opdracht2018-04-16T12:10:14+00:00

Jouw verhaalschilderij

Verlang je naar een eigentijds fotoschilderij van jezelf? Waar je geportretteerd bent in de unieke wereld om jou heen? Samen bespreken we het verhaal wat jij verbeeld wilt hebben. Met de sfeer die jij zoekt. Abstract, romantisch, schilderachtig of modern. In een droomwereld of juist heel reëel. Natuurlijk wil je dat het verhaalschilderij jouw persoonlijkheid benadrukt en ook dat het in je huis past.

Om jouw verhaalschilderij te maken, neem ik eerst een foto van je. Omdat ik ‘schilder’ in Photoshop kan daar van alles aan toegevoegd worden. Dat geeft jou de mogelijkheid om jezelf en je verhaal een uitstraling te geven die in de visuele werkelijkheid niet bestaat. Je kunt je fantasie dus helemaal de vrije loop laten en jezelf in allerlei stijlen en omgevingen laten portretteren. Je verhaal kan zich afspelen in een kamer, stad of landschap, tenzij je meer aan een close-up dacht. Wordt je verhaal luchtig of juist diepzinnig of mystiek? Het kan allemaal. Ik maak een kunstzinnige vertaling van jouw wensen.

Het schilderen van jouw verhaalschilderij, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het verhaalschilderij klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een verhaalschilderij op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een verhaalschilderij op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd verhaalschilderij van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro ( inclusief 6% BTW). Een verhaalschilderij van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Wil je een groter verhaalschilderij, dan doe ik je daar een offerte voor. Spreekt een verhaalschilderij van jezelf je helemaal aan, neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com

Engelkinderen

Kinderen staan vaak nog heel dicht in verbinding met hun engel. Daarom lijken het soms zelf ook echte engelen. In mijn portfolio zijn veel kinderen als Engel te zien. Wil je zo’n portret van je kind(eren) dan hebben we eerst een fotosessie. Dat is altijd een superleuk moment. Daarna ga ik met mijn digitale penseel de sfeer inschilderen.

Het schilderen van het engelportret, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het engelportret klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een engelportret op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een Engelportret op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond.

Een digitaal geschilderd engelportret van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro (inclusief 6% BTW. Een engelportret van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm, kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Wil je een groter engelportret, dan doe ik je daar een offerte voor. Zou je graag zo ‘n engelportret van je kind(eren) laten maken? Neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com

Een verhaalschilderij voor je bedrijf

Een Engel-kunstwerk straalt verstilling, liefde en kracht uit. Het geeft een prettige, harmoniserende sfeer in een kantoor of gebouw. Zoek je wel iets van mijn hand, maar geen Engel, dan kan ik elk ander kunstwerk voor je maken. Met ieder gekozen uitgangspunt. Puur esthetisch of met een verhaal dat specifiek op je vak of doelstelling is toegespitst. We kunnen samen over ideeën brainstormen, die ik daarna vertaal in een in het oog springend werk.

Het schilderen van jouw kunstwerk, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het kunstwerk klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een kunstwerk op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een kunstwerk op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd verhaalportret van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 2.750 euro (inclusief 6% BTW). Een verhaalportret van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 3.000 euro (inclusief 6% BTW). Zoek je een groter formaat werk dan doe ik je daar een offerte voor. Wil je zo’n kunstwerk voor je bedrijf? Neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com