Jouw Droomportret

In een droomportret kan ik  je in een droomuitvoering van jezelf portretteren. Ik kan ook een schilderij voor je maken die de bekrachtiging is van een droomwens of je levensdoel. Dat kan concreet met jouw gezicht of gestalte als uitgangspunt, maar ook aan de hand van objecten, landschappen of symbolen die betekenis voor je hebben.

Misschien wil je versmelten met een vogel, de natuur of waterdruppels. Met stoffen die combineren met je interieur of een plek die betekenis voor je heeft. Het kan allemaal. Ik maak een kunstzinnige vertaling van jouw wensen in de stijl waarin ik werk.

Na het bespreken van de atmosfeer die je zoekt, maak ik een foto van jou in mijn atelier of buiten. Het kan ook zijn dat je wilt dat ik een bestaande foto uit je eigen collectie in het schilderij verwerk.

Als het droomportret klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een droomschilderij op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een droomschilderij op papier lijst je daarna zelf in.

Een klein digitaal geschilderd gezichtsportret van 50 x 50 cm of 40 x 60, kost 1000 euro ( inclusief 9% BTW).  Wil je een groter droomportret van 100 x100, dan is de prijs 1.500 euro. Kies je voor 100x 200 dan is de prijs 2.500 euro. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas, wat ook in een ontspiegelde museumkwaliteit te bestellen is.

info@www.ireneverdoorn.com

Een Droomschilderij

Ben je op zoek naar een fotoschilderij in mijn stijl? Waar jij uniek wordt geportretteerd? Samen gaan we op zoek naar een thema wat jouw persoonlijk verhaal benadrukt. Op mijn artistieke wijze vertaal ik dit in een schilderachtige droomwereld. Natuurlijk wil je dat het qua kleur in je huis past. Daar kijken we samen naar.

Als het droomschilderij over jouzelf gaat, neem ik eerst een foto van je. Maar het kan ook zijn dat je kinderen, familieleden, vrienden of je geliefde de hoofdpersoon zijn. Omdat ik ‘schilder’ in Photoshop kan daar van alles aan toegevoegd worden. Dat geeft jou de mogelijkheid om jezelf en je verhaal een uitstraling te geven die in de visuele werkelijkheid niet bestaat. Je kunt je fantasie dus helemaal de vrije loop laten en jezelf of jullie, in allerlei stijlen en omgevingen laten portretteren. Je droomverhaal kan zich afspelen in een kamer, stad of landschap. Wordt je verhaal luchtig of juist diepzinnig of mystiek? Het kan allemaal. Ik maak een kunstzinnige vertaling van jouw wensen.

Het schilderen van jouw droomschilderij, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het droomschilderij klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een droomschilderij op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een droomschilderij op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd droomschilderij van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 1.750 euro ( inclusief 6% BTW). Een droomschilderij van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 2.000 euro (inclusief 6% BTW). Wil je een groter droomschilderij, dan doe ik je daar een offerte voor. Spreekt een droomschilderij van jezelf je helemaal aan, neem dan contact met met op.

info@www.ireneverdoorn.com

Een Engelschilderij voor je bedrijf

Een Engelkunstwerk straalt verstilling, liefde en kracht uit. Het geeft een prettige, harmoniserende sfeer in je huis, kantoor of gebouw.

Het schilderen van je engel, die ook een engel van jezelf kan zijn, duurt gemiddeld een maand. Tussendoor overleggen we. Als het kunstwerk klaar is, wordt het afgedrukt als Archival kunstdruk. Dit kan op canvas of papier. Een kunstwerk op canvas heeft een frame dat meteen op de wand bevestigd kan worden. Een kunstwerk op papier lijst je zelf in. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor dibond achter plexiglas.

Een digitaal geschilderd verhaalportret van 70 x 90 cm of 80 x 80 cm, kost 1.750 euro (inclusief 6% BTW). Een verhaalportret van 90 x 120 cm of 100 x 100 cm kost 2.000 euro (inclusief 6% BTW). Zoek je een groter formaat werk dan doe ik je daar een offerte voor. Wil je zo’n kunstwerk voor je bedrijf? Neem dan contact met met op.

Ben je op zoek naar een bijzonder werk van mijn hand, maar had je iets anders in gedachten dan een Engel, dan kan dat natuurlijk ook.

info@www.ireneverdoorn.com