Dit zijn de wettelijke voorwaarden voor de producten van Irene Verdoorn. com (verder genoemd als het bedrijf) en u (de klant). Lees ze alstublieft zorgvuldig door voor u een order plaatst. Door een order te bevestigen accepteert u de voorwaarden. Als u de voorwaarden niet accepteert plaats dan geen order.

Irene Verdoorn KvK 54139562 Holland

Introductie

Het bedrijf Irene Verdoorn kan de wettelijke voorschriften veranderen door dit bericht te updaten. Het is vindbaar op de website www.ireneverdoorn.com. Dit vanwege de aanpassingen aan de huidige wettelijke voorwaarden.

Het contract tussen u en ons

Uw bestelling is afhankelijk van beschikbaarheid en de acceptatie van de bestelling

Bij de bestelling ziet u alle gegevens, inclusief de wijze van bezorging, of verzending, ook naar het buitenland. De kosten hiervan zijn toegevoegd aan het aankoopbedrag.

Copyright en vergunningen

Het copyright van al de producten van het bedrijf Irene Verdoorn blijft bij haar. Tenzij er een specifieke vergunning door haar is toegezegd, is het niet toegestaan producten te reproduceren. Noch delen van het product te reproduceren in welke vorm dan ook. U kunt dit terug vinden in de condities die vallen onder het wereldwijde copyright.

Het geprinte kunstwerk

Alle specificaties van het product zijn vermeld en zichtbaar in de bestelling. Soms veranderen formaten. Het recht om dit te doen is voorbehouden aan het bedrijf, Daar hoeft zij geen verantwoording over af te leggen. De editie blijft gelijk.

De editie van het kunstwerk en het formaat daarvan is gelimiteerd.

Van de volgende werken zijn ooit per werk 10 extra kleine prentjes op papier gedrukt van maximaal 10 x 10 cm, 15 x 15 cm, en 10 x 20 cm. Zij waren bedoeld als kleine kadootjes. Het gaat hier om Herinnering Engel, Waarachtige Engel, Sprankelende Engel, Graal Engelen, Lotus Engel, Sterrenzaad Engel, Morgenster Engelen, Bescherm Engel, Lichtkoord Engel en Verbonden Engel.

Om verwarring over de oplage te voorkomen is dit niet in de oplage onder de kunstwerken vermeld. Het totaal van deze edities overschrijdt daarmee nooit de maximale kunstoplage van 25.

Van elk werk heeft het bedrijf zelf twee afdrukken om te gebruiken voor haar portfolio en tentoonstellingen.

De kleuren van de print

De kleuren van de producten zijn standaard RGB en afgedrukt als CMYK. Dit is de print van het product wat u ontvangt. Op een schermafbeelding kunnen de kleuren per computer verschillen. Daarvoor kan het bedrijf Irene Verdoorn u dan ook niet garanderen dat uw schermafbeelding en haar product in alle gevallen identiek zijn.

Prijs en verzending

De prijs is inclusief 6% BTW, exclusief verzending.

-Een kunstprint op canvas heeft een frame en kan meteen worden opgehangen. Voordat het verzonden wordt is het door het bedrijf Irene Verdoorn uiterst zorgvuldig geinspecteerd op beschadigingen of krassen. En het wordt accuraat ingepakt. U krijgt dus een gegarandeerd gaaf werk. Bij het uitpakken dient u met stoffen handschoen het werk uit te pakken en het voorzichtig op te hangen. Let daarbij op dat ook sieraden, of knopen of gespen aan de kleding het kunstwerk niet beschadigen.

-Een kunstprint op papier heeft geen lijst. Het werk wordt accuraat en een koker ingepakt en verzonden. En het wordt accuraat ingepakt.Voordat het verzonden wordt is het door het bedrijf Irene Verdoorn uiterst zorgvuldig geinspecteerd op onvolmaaktheden of krassen. U krijgt dus een gegarandeerd gaaf werk. Bij het uitpakken dient u met stoffen handschoen het werk uit te pakken en het voorzichtig aan te raken. Huidzuren werken in op de print. Let daarbij op dat ook sieraden, of knopen of gespen aan de kleding het kunstwerk niet beschadigen.

-Een werk achter dibond is klaar om te worden opgehangen. Voordat het verzonden wordt is het door het bedrijf Irene Verdoorn uiterst geïnspecteerd op beschadigingen of krassen.En het wordt accuraat ingepakt U krijgt dus een gegarandeerd gaaf werk. Bij het uitpakken dient u met stoffen handschoen het werk uit te pakken en het voorzichtig op te hangen. Let daarbij op dat ook sieraden, of knopen of gespen aan de kleding het kunstwerk niet beschadigen.

Betaling

De koper betaalt het bedrag. Daarna wordt het product u toegestuurd.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de credit card, bankkaart Paypal betalingen te verifiëren voor uw order geaccepteerd word.

Verzending

Als een werk besteld wordt, moet het op order worden afgedrukt. Het moment waarop dit kan is dus ook afhankelijk van de drukkerij. Dit houdt in dat het bedrijf een marge van drie weken hanteert voor het werk naar u verzonden kan worden. Kan het eerder of wordt het later dan brengen wij u daar meteen van op de hoogte.

Als het werk arriveert dient u het te inspecteren voor u het afleveringsdocument van de vervoerder ondertekend. Een ondertekening van het document betekent dat u het hebt gezien en geen defecten of beschadigingen hebt gezien. Zijn er beschadigingen aan de verpakking of inhoud dan moet dit meteen schriftelijk vermeld worden en ondertekend bij de vervoerder. Hiervoor dient u wel de geautoriseerde ontvanger te zijn. Is er iets mis met de levering onderteken dan niet voor ontvangst.

Zijn er beschadigingen en is dit meteen aangegeven, dan zorgt het vervoersbedrijf voor de terugzending en wordt uw order opnieuw door ons gedrukt en via de bezorger bezorgd. Daarbij zijn de kosten voor ons.

Verzending buitenland

Een verzending buiten de EU kan toegevoegde importkosten met zich meebengen.

Het recht om te cancelen en bedenktijd

U hebt het recht om een bestelling te cancelen. Daarvoor dient u wel eerst een bericht te sturen. Ook geldt de wettelijk bedenktijd van 14 dagen indien het product u niet bevalt. U kunt daartoe dus binnen deze tijd besluiten.

Een werk wat onbeschadigd ontvangen is en daarna na u beschadigd nemen we niet terug.

Disclaimer

Alhoewel het bedrijf er naar streeft om alle informatie op deze website en over haar producten zo correct mogelijk te maken, kan er altijd iets niet accuraat of compleet zijn. Het bedrijf zal deze dan maken wat veranderingen aan het materiaal op de website of productlijsten in kan houden. Dit gebeurt altijd zonder daar vooraf notitie van te geven.

Irene Verdoorn

Ireneverdoorn.com

info@www.ireneverdoorn.com