bezoekster expositie
exposities

Expositie in de Regenboogkerk in Hilversum

Van December 2020 tot Februari 2021 hangen er 13 werken in de Regenboogkerk in Hilversum.

adres: Nassaulaan 22, 1213 BC Hilversum

Expositie in Allart in Hilversum

De maand december 2019 en januari 202o is het werk van Irene te zien in Allart, een centrum voor beeldende professionals.

7 december om 15.30 opent de expositie feestelijk met muziek van Stef Vink. Hij improviseert op enkele van de werken die te zien zijn.

adres:

Noorderweg 22, Hilversum

vlakbij station Centraal en ook goed per auto te bereiken.

http://stefvink.com

https://www.allartprofessionals.nl

Inspirerende exposities

Geregeld geef ik exposities op uitnodiging. Dan gaan de Engelschilderijen en Droomschilderijen naar kantoorgebouwen, ziekenhuizen en openbare plekken.  De werken van hebben een uitstraling die iets toevoegt aan de sfeer van een ruimte. Ze raken een snaar en geven een harmonieus gevoel.

De schilderijen passen ook bij evenementen. Zo was er de ‘Angelwalk’ in het hotel van Thermen Bussloo. Daar kon je een meditatieve wandeling langs de Engelen maken, door de gangen van het hotel. Er was ook een prachtige expositie in een feeërieke serre en tuin (lees blog de fee en de engel). Ook waren de Engelen al 2x in de schuilkerk Hodenpijl te zien. De mogelijkheden zijn dus legio. Heb je een fijne locatie met ruimte en goed (kunst)licht, dan hoor ik graag je idee!

Plaatsen waar aangekocht werk van mij te zien is, is de lounge van het restaurant Intens, in Thermen Bussloo. De Engel in de hal van Thermen Soesterberg werd speciaal in opdracht gemaakt.

info@www.ireneverdoorn.com

Inspirerende exposities

Mijn engelen reizen naar exposities en bijzondere evenementen. Ze brengen licht, warmte en verbinding in kantoorgebouwen, ziekenhuizen en openbare plekken. Of  zijn te zien bij mensen thuis. Heb je een fijne locatie en een leuk idee, dan hoor ik graag van je.  info@www.ireneverdoorn.com