Cursus:  “Je Magische wezen verbeelden”

Je bent van de aarde maar ook van de hemel. Hoe ziet jouw aardegestalte eruit en hoe ziet jouw hemelwezen er uit? Over welke verborgen of bijzondere krachten beschikken ze en druk je die talenten in het leven uit?

In een artistieke onderzoekingstocht met potlood, aquarel en knipsels uit bladen, maak je in 3 sessies een expressieve droomreis door jezelf. Daarbij zet jij de diepere lagen in jezelf om in beeld en vorm. Met hart en ziel verken en ontdek je hoe jouw onderbewustzijn en de beelden die daaruit voortkomen, een inspiratiebron zijn. Maar ook dat beide gestaltes in jou, je voeden, balanceren en richting geven. Door jouw eigen creatieve proces wordt je connectie met de Aarde zichtbaar(der) en verbind je je krachtiger met haar voedende kwaliteit in je leven. Eveneens verbind je je met de inspiratie van je ziel, zodat je helderder voelt wat jouw unieke zijn betekent.

hoe ziet de cursus eruit:

We beginnen met een lichte, dansende vorm van beweging om ons hoofd vrij te maken van gedachten en in de vloeibaarheid van het creëren te komen. Op een speelse manier nodig ik je daartoe uit, je hoeft echt geen danser te zijn. Het is de manier waarop je jezelf openmaakt voor een innerlijk reis. Ook maken we gebruik van visualisatie. Dan gaan we aan het werk. In drie middagen verkennen we steeds andere technieken. We werken met papier en knipsels, krijt, potlood en aquarel.

Over mij

Essentie tot bloei laten komen is mijn grote passie. Ik doe dat in beeld, woord en dans. Opgeleid als kunstenaar aan de Kunstacademie in Utrecht, volgde ik eveneens een opleiding Sjamanisme en Biodanza en had ik lange tijd een praktijk als healer. Nieuwsgierigheid naar het Mysterie, de Devawereld en het Authentieke Zelf, zijn de rode draad in mijn leven en kunstenaarschap. Evenals mijn diepe interesse in de scheppende en helende kracht die uit ons onderbewustzijn voorkomt.

De dans-en tekenworkshops die ik geef, zijn speels, aandachtig, open en verdiepend. Mijn stijl van lesgeven is in de begeleiding ruimte-scheppend, zodat jouw innerlijke schatten tevoorschijn komen. Daarbij maak ik gebruik van Sjamanistische droomtechnieken.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is voor iedereen van 18 tot 108, met veel fantasie, ontdekkingslust en eigenwijsheid. Je magische wezen verbeelden gaat vooral over het vrijmaken van (on)vermoede delen in jezelf en de kosmische creatieve energie die in jou stroomt.

Duur: 3 uur

Tijd:    14.00- 17.00 Locatie:   Hilversum,

Prijs: 50  euro per keer, inclusief materialen.

(De groep heeft max 10 deelnemers)

Data:

info@ireneverdoorn.com